chleba bezlepkový-kvásek-rýže-kukuřice-p-

A gluténmentes kenyér 100%-ban!

Boldogság, és a több éves munka eredménye

A legrosszabb problémák akkor merültek fel, amikor a jelöltek gluténmentes lisztet használtak. Azt kifogásolták, hogy elutasították őket, azzal a megjegyzéssel, hogy vásárolják meg a standard keverékeket. Azonban, ha valaki gluténmentes búzalisztet használt, nem mindig volt nyerő - mert a kovász gyakran megállt növekedésben. Ezt valószínűleg úgy érték el, hogy felmelegítették a lisztet 60 ° C-ra, és így az enzimektől mentesítették! Úgy tűnik, hogy sok cég kínál hasonló termékeket.

"Egészség" az új neve ezeknek a termékek "a betegség helyett", mert a "egészség" szót használják csábításként, mint egy nagy üzleti tervet. De ma már, minden más. Ma már készíthetünk 100% gluténmentes kenyeret és kovászt bio minőségben! Egy gyakorlott kenyérsütő hölgy, aki a saját kísérleteket tett az rizslisztből, maga készíti kenyereit, amely nemcsak a otthon a konyhában, de rendezvényeken is megállja a helyét. Néhány hét után természetes kovász alapanyaggá válik a rizs, de nem csak a rizs, hanem a kukorica, hajdina is később. Mi is, mint családtagok több, mint elégedettek vagyunk a gluténmentes diétával, amely gluténmentes lisztből sült kenyeret jelent. Vegyszerek nélkül, anélkül, hogy természetellenes fizikai és biokémiai beavatkozásokat végeztünk volna, alapvető élelmiszereket használtunk és olcsón kijöttünk a költségeket tekintve. Bárki, aki rendelkezik az új kenyérreceptekkel, kiválaszthatja a számára megfelelő programokat és egyéb különlegességeket is könnyen létrehozhat.

És melyek alapelvek?

- Csak természetes hagyományos kelesztésű, friss, teljes kiőrlésű lisztből készült, fehérítés és vegyszerrel kezelt alapanyagok nélküli kenyér az egészséges. (még jobb ha gluténmentes gabonát használunk - a glutén senkinek nem jó) - Használjunk teljes kiőrlésű gabonát vagy durvára őrölt liszteket a túl finomra őrölt liszt helyett! - Mértékkel fűszerezzünk és sózzunk! Használjon természetes sót (parajdi, himalájai) - Ne adjunk a tésztához semmilyen mesterséges tartósítószert, ízfokozót, színezőanyagot vagy génmódosított alapanyagot! - Az alapok elsajátítása után vegyük elő kreatívabb énünket és kísérletezzünk bátran a különböző gabonákkal és magvakkal!